политика конфиденциальности

PRIVACYVERKLARING
Wij nemen uw privacy serieus en in deze privacyverklaring wordt uitgelegd hoe Dongguan Artwing Display Technical Co., Ltd. (gezamenlijk "wij", "ons" of "onze") uw informatie verzamelt, gebruikt, deelt en verwerkt.
Verzameling en gebruik van persoonsgegevens
Persoonsgegevens zijn gegevens die kunnen worden gebruikt om u direct of indirect te identificeren. Persoonsgegevens omvatten ook anonieme gegevens die zijn gekoppeld aan informatie die kan worden gebruikt om u direct of indirect te identificeren. Persoonsgegevens omvatten geen gegevens die onomkeerbaar zijn geanonimiseerd of samengevoegd, zodat het ons niet langer in staat kan stellen, al dan niet in combinatie met andere informatie of anderszins, om u te identificeren.
Bevordering van veiligheid en beveiliging
We houden ons aan de principes van wettigheid, legitimiteit en transparantie, gebruiken en verwerken de minste gegevens binnen een beperkt toepassingsgebied en nemen technische en administratieve maatregelen om de veiligheid van de gegevens te beschermen. We gebruiken persoonsgegevens om accounts en gebruikersactiviteit te helpen verifiëren en om de veiligheid en beveiliging te bevorderen, zoals door fraude te controleren en verdachte of mogelijk illegale activiteiten of schendingen van onze voorwaarden of ons beleid te onderzoeken. Een dergelijke verwerking is gebaseerd op ons legitieme belang om de veiligheid van onze producten en diensten te helpen waarborgen.
Hier is een beschrijving van de soorten persoonlijke gegevens die we kunnen verzamelen en hoe we deze kunnen gebruiken:
Welke persoonsgegevens we verzamelen
i.. Gegevens die u verstrekt:
We verzamelen de persoonlijke gegevens die u verstrekt wanneer u onze producten en diensten gebruikt of anderszins met ons communiceert, zoals wanneer u een account aanmaakt, contact met ons opneemt, deelneemt aan een online enquête, onze online help of online chattool gebruikt. Als u een aankoop doet, verzamelen wij persoonsgegevens in verband met de aankoop. Deze gegevens omvatten uw betalingsgegevens, zoals uw creditcard- of betaalkaartnummer en andere kaartgegevens, en andere account- en verificatiegegevens, evenals facturerings-, verzend- en contactgegevens.
ii.. Gegevens over het gebruik van onze diensten en producten:
Wanneer u onze website/applicatie bezoekt, kunnen we gegevens verzamelen over het type apparaat dat u gebruikt, de unieke id van uw apparaat, het IP-adres van uw apparaat, uw besturingssysteem, het type internetbrowser dat u gebruikt, gebruiksinformatie, diagnostische informatie en locatie-informatie van of over de computers, telefoons of andere apparaten waarop u onze producten of diensten installeert of opent. Indien beschikbaar, kunnen onze diensten GPS, uw IP-adres en andere technologieën gebruiken om de geschatte locatie van een apparaat te bepalen, zodat we onze producten en diensten kunnen verbeteren.
Hoe we uw persoonsgegevens gebruiken
Over het algemeen gebruiken we persoonsgegevens om onze producten en diensten te leveren, te verbeteren en te ontwikkelen, om met u te communiceren, om u gerichte advertenties en diensten aan te bieden en om ons en onze klanten te beschermen.
i.. Het leveren, verbeteren en ontwikkelen van onze producten en diensten:
We gebruiken persoonsgegevens om ons te helpen onze producten, diensten en advertenties te leveren, te verbeteren en te ontwikkelen. Dit omvat het gebruik van persoonsgegevens voor doeleinden zoals gegevensanalyse, onderzoek en audits. Een dergelijke verwerking is gebaseerd op ons legitieme belang om u producten en diensten aan te bieden en voor bedrijfscontinuïteit. Als u deelneemt aan een wedstrijd of andere promotie, kunnen we de persoonlijke gegevens die u verstrekt gebruiken om die programma's te beheren. Sommige van deze activiteiten hebben aanvullende regels, die verdere gegevens kunnen bevatten over hoe we persoonlijke gegevens gebruiken, dus we raden u aan deze regels zorgvuldig te lezen voordat u deelneemt.
ii.. Met u communiceren:
Onder voorbehoud van uw voorafgaande uitdrukkelijke toestemming, kunnen we persoonsgegevens gebruiken om u marketingcommunicatie te sturen met betrekking tot onze eigen producten en diensten, met u te communiceren over uw account of transacties en u te informeren over ons beleid en onze voorwaarden. Als u niet langer e-mailcommunicatie voor marketingdoeleinden wilt ontvangen, neem dan contact met ons op om u af te melden. We kunnen uw gegevens ook gebruiken om uw verzoeken te verwerken en erop te reageren wanneer u contact met ons opneemt. Onder voorbehoud van uw voorafgaande uitdrukkelijke toestemming, kunnen we uw persoonlijke gegevens delen met externe partners die u marketingcommunicatie kunnen sturen met betrekking tot hun producten en diensten. Onder voorbehoud van uw voorafgaande uitdrukkelijke toestemming, kunnen we persoonsgegevens gebruiken om uw ervaring met onze producten en diensten en op websites en applicaties van derden te personaliseren en om de effectiviteit van onze promotiecampagnes te bepalen.
OPMERKING: Voor elk van de hierboven beschreven toepassingen van uw gegevens waarvoor uw voorafgaande uitdrukkelijke toestemming vereist is, kunt u uw toestemming intrekken door contact met ons op te nemen.
Definitie van "Cookies"
Cookies zijn kleine stukjes tekst die worden gebruikt om informatie in webbrowsers op te slaan. Cookies worden veel gebruikt om id's en andere informatie op computers, telefoons en andere apparaten op te slaan en te ontvangen. We gebruiken ook andere technologieën, waaronder gegevens die we opslaan in uw webbrowser of apparaat, id's die aan uw apparaat zijn gekoppeld en andere software, voor soortgelijke doeleinden. In deze Cookieverklaring verwijzen we naar al deze technologieën als "cookies".
Gebruik van cookies
We gebruiken cookies om onze producten en diensten aan te bieden, te beschermen en te verbeteren, zoals door inhoud te personaliseren, advertenties aan te bieden en te meten, gebruikersgedrag te begrijpen en een veiligere ervaring te bieden. Houd er rekening mee dat de specifieke cookies die we kunnen gebruiken variëren afhankelijk van de specifieke websites en diensten die u gebruikt.
Openbaarmaking van persoonsgegevens
We stellen bepaalde persoonsgegevens beschikbaar aan strategische partners die met ons samenwerken om onze producten en diensten te leveren of ons te helpen onze producten en diensten aan klanten te verkopen. Persoonlijke gegevens worden door ons alleen met deze bedrijven gedeeld om onze producten, diensten en advertenties te leveren of te verbeteren; het zal niet worden gedeeld met derden voor hun eigen marketingdoeleinden zonder uw voorafgaande uitdrukkelijke toestemming.
Openbaarmaking of opslag, overdracht en verwerking van gegevens
i.. Nakoming van wettelijke verplichtingen:
Vanwege de dwingende wetgeving van de Europese Economische Ruimte of het land waar de gebruiker woont, bestaan of hebben bepaalde rechtshandelingen plaatsgevonden en moeten bepaalde wettelijke verplichtingen worden nagekomen. Behandeling van persoonsgegevens van inwoners van de EER ---Zoals hieronder beschreven, als u binnen de Europese Economische Ruimte (EER) woont, wordt onze verwerking van uw persoonsgegevens gelegitimeerd: Wanneer we uw toestemming nodig hebben voor de verwerking van uw persoonsgegevens, is een dergelijke verwerking gerechtvaardigd op grond van artikel 6, lid 1, van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (EU) ("AVG").
ii.. Met het oog op een redelijke uitvoering of toepassing van dit artikel:
We kunnen persoonsgegevens delen met alle aan ons gelieerde bedrijven. In het geval van een fusie, reorganisatie, overname, joint venture, toewijzing, spin-off, overdracht of verkoop of vervreemding van alle of een deel van ons bedrijf, inclusief in verband met een faillissement of soortgelijke procedure, kunnen we alle persoonlijke gegevens overdragen aan de relevante derde partij.  We kunnen ook persoonlijke gegevens vrijgeven als we te goeder trouw vaststellen dat openbaarmaking redelijkerwijs noodzakelijk is om onze rechten te beschermen en beschikbare rechtsmiddelen na te streven, onze algemene voorwaarden af te dwingen, fraude te onderzoeken of onze activiteiten of gebruikers te beschermen.
iii.. Wettelijke naleving en beveiliging of andere rechten beschermen
Het kan nodig zijn - door de wet, juridische procedures, rechtszaken en /of verzoeken van openbare en overheidsinstanties binnen of buiten het land waar u woont - voor ons om persoonlijke gegevens bekend te maken. We kunnen ook persoonsgegevens openbaar maken als we vaststellen dat openbaarmaking noodzakelijk of gepast is voor doeleinden van nationale veiligheid, wetshandhaving of andere kwesties van openbaar belang.
Uw rechten
We nemen redelijke stappen om ervoor te zorgen dat uw persoonlijke gegevens nauwkeurig, volledig en up-to-date zijn. U hebt het recht op toegang, correctie of verwijdering van de persoonsgegevens die wij verzamelen. U hebt ook het recht om op elk moment de verdere verwerking van uw persoonsgegevens te beperken of er bezwaar tegen te maken. U heeft het recht om uw persoonsgegevens in een gestructureerd en standaard formaat te ontvangen. U kunt een klacht indienen bij de bevoegde gegevensbeschermingsautoriteit met betrekking tot de verwerking van uw persoonsgegevens.  Om de privacy en de veiligheid van uw persoonlijke gegevens te beschermen, kunnen we gegevens van u vragen om ons in staat te stellen uw identiteit en recht op toegang tot dergelijke gegevens te bevestigen, evenals om de persoonlijke gegevens die we bijhouden te zoeken en u te verstrekken. Er zijn gevallen waarin toepasselijke wetten of wettelijke vereisten ons toestaan of verplichten om te weigeren sommige of alle persoonlijke gegevens die we bewaren te verstrekken of te verwijderen. U kunt contact met ons opnemen om uw rechten uit te oefenen. We zullen binnen een redelijke termijn, en in ieder geval in minder dan 30 dagen, op uw verzoek reageren.
Websites en diensten van derden
Когда клиент использует ссылку на сторонний веб-сайт, который имеет отношения с нами, мы не берем на себя никаких обязательств или ответственности за такую политику из-за политики конфиденциальности третьей стороны. Наш веб-сайт, продукты и услуги могут содержать ссылки или возможность доступа к сторонним веб-сайтам, продуктам и услугам. Мы не несем ответственности за политику конфиденциальности, используемую этими третьими лицами, а также за информацию или контент, содержащиеся в их продуктах и услугах. Настоящее Заявление о конфиденциальности применяется исключительно к данным, собранным нами через наши продукты и услуги. Мы рекомендуем вам ознакомиться с политикой конфиденциальности любой третьей стороны, прежде чем приступать к использованию их веб-сайтов, продуктов или услуг.
Безопасность, целостность и хранение данных
Мы используем разумные технические, административные и физические меры безопасности, предназначенные для защиты и предотвращения несанкционированного доступа к вашим данным, а также для правильного использования данных, которые мы собираем. Мы будем хранить ваши персональные данные до тех пор, пока это необходимо для достижения целей, изложенных в настоящем Заявлении о конфиденциальности, если более длительный срок хранения не требуется или не разрешен законом.
Изменения в настоящем Заявлении о конфиденциальности
Мы можем периодически изменять настоящее Заявление о конфиденциальности, чтобы идти в ногу с новыми технологиями, отраслевой практикой и нормативными требованиями, среди прочих причин.  Ваше дальнейшее использование наших продуктов и услуг после даты вступления в силу Заявления о конфиденциальности означает, что вы принимаете пересмотренное Заявление о конфиденциальности. Если вы не согласны с пересмотренным Заявлением о конфиденциальности свяжитесь с нами, пожалуйста, воздержитесь от использования наших продуктов или услуг и свяжитесь с нами, чтобы закрыть любую учетную запись, которую вы, возможно, создали.